Raamstickers hebben meerdere functies en zijn speciaal ontworpen om op glas te plakken.

Het is een handige middel om een boodschap over te brengen of een bepaalde uitstraling te creëren.Tevens is het een perfecte manier om lichtinval of inkijk tegen te gaan. Met raamstickers onderscheid jij jouw bedrijf of woning van de buitenwereld.
Naast het feit dat een raamsticker verschillende doelen kan hebben, zijn er ook nog meerdere mogelijkheden. Zo kunnen raamstickers in fullcolor worden geprint, transparante stickers, one way vision, maar ook snij- en zandstraalfolie is een optie.


Raamstickers worden voornamelijk aan de buitenkant van het raam geplakt.

Doordat er laminaat over de drukzijde van de raamsticker word aangebracht, is de sticker extra bestand tegen vlekken, smetten, water en vuil. Hierdoor is de raamsticker minder kwetsbaar en krasgevoelig. Vinylstickers zijn de meest gebruikelijke stickers voor promotie en algemene toepassingen. Omdat deze raamstickers een levensduur van circa vier jaar hebben bij buitengebruik, is dit vaak de beste uitkomst. Doordat de vinylsticker fullcolor te bedrukken is, is niets te gek.

Zandstraalfolie is een raamfolie met een voelbaar lichte korrel en geeft ongeveer hetzelfde effect als melkglas.

Deze raamsticker is lichtdoorlatend, maar echt er doorheen kijken is vrijwel onmogelijk, wel kan je op een korte afstand kleuren en contouren zien. Deze variant van raamstickers word vaak gebruikt in ziekenhuizen, praktijken, kantoren maar ook bij woningen om zo toch een stukje privacy te kunnen creëren met een chique uitstraling.


Contourstickers, ook wel snijfolie genoemd, worden uitgesneden door middel van een plotter in elk gewenste vorm of maat.

Denk hierbij aan een logo of losse letters. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te combineren. Door de vele mogelijkheden met een plotter kan je alle kanten op en ontwerp je zo de perfecte raamsticker.Losse letters en vrije vormen worden afgewerkt met een speciale applicatie laag waardoor de raamsticker in één geheel aangebracht kan worden.


Met de one way vision raamsticker, zorg je ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen.

Dit effect word tot stand gebracht doordat er duizenden mini gaatjes in zitten verwerkt. Voordat de folie is bedrukt, is het zwart van binnen en wit van buiten en ook hierop is een fullcolorprint mogelijk. Ook deze raamsticker, breng je aan op de buitenkant van het raam. Let wel op dat wanneer het donker word en je hebt binnen de lichten aan dat er dan wel naar binnen gekeken kan worden. Deze raamsticker zie je vaak op de achterkant van lijnbussen.
En zo is er voor ieder wat wils een passende raamsticker.


Zoelaiga El Yaseri